Vallilan bokraushenkinen nepalilainen: Danphe

14 Maa

Vaik Mäkelänkadun nepalilaisen ravintolan, Danphen etusivu on tollasta googletranslate-moskaa, niin uskaltauduttiin sinne Jammu-sedän kanssa sinne hiljattain arkilounaalle:

”Danphe Ravintola on Helsingin hienoimpia Nepali Ravintola hyvän illallisen ja lounaan ruokia. Lisäksi olemme täysin varustettu baari, kahvila, biljardi paikka, Kohtaamispaikan ja ystävällinen Hangout paikka. Meillä on riittävästi tilaa runsaasti vieraita. Meidän esikunnat ovat hyvin ystävällisiä ja kokenut. Ymmärrämme odotuksesi ja olemme erittäin innokkaita palvelemaan sinua.”

Oltiin just käyty nekkaamassa Tarmon salilla ja suihkunraikkaat atleettikroppamme huusivat palauttavaa lounassettiä. Niin sit dallattiin tien toisella puolella olevaan, entisen nyrkkeilypubin tiloihin perustettuun Danpheen. Ja mikä siellä oli bugilistien tankatessa, kun seinillä komeili vanhojen hyvien aikojen muistoksi upeita nyrkkeilyjulisteita. Kivaa vaihtelua kaikkien muiden stadilaisten nepalimestojen rinnalle, joissa on seinillä aina niit iänikuisia Himalaja-panoraamoja. Vaik kyllähän nekin öögaa miellyttävät, ei siin mitään.

Nepalilaisen ravintolan epäkonventionaalinen sisutustaulu!

Tost sisustuksen persoonallisesta tatsista huolimatta mentiin kyl muuten aika nepalikloonisapluunalla, eli safkat näyttivät ja maistuivat aivan samalta kuin kaikissa muissakin kaupunkimme kyseisen keittiön tarjokkaissa. Peltilautaselta siis vedettiin riisiä sekä täyteläistä ja rasvaista kanamössöä. Ton ylkeen sit räävittiin papumössöä, miniatyyrisalaattia ja naanleipää. Kyseinen käntty oli kyl keskivertoa näyttävämmän näköinen, majavanhäntämäinen räiskäle, jonka makupuolikin oli kiitettävää osastoa. Eniten olisin kaivannut lisämakua kana-annokseeni, kun siitä puuttui kokonaan se tulisuus, josta listalla jopa erikseen ihan varoitettiin…

Danphen skidisti mauton lounaskana

Danphe oli rauhallinen kiireisimpääkin lounasaikaan, eli platsit löyty helposti berberin alle ja palvelu skulas ystävällisesti sekä ripeästi. Voi siis suositella sen puoleen kaikille, kuhan muistaa ettei luvassa ole poikkeavasta sisutuksesta huolimatta mitään normisettiä kummempaa.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: