Chico’s: Best burgers in town – Hell no!

27 Maa

Porthaninkadun Chicosin fönkkarissa on bulit teipit huutamassa mesitsiä, et mestassa olis tarjolla stadin parhaat burgerit. Aikoinaan samassa osoitteessa (Kettusen aikaan!) olikin listalla ihan ok purilainen, jonka sisällä aurajuusto ja paholaisenhillo paiskoivat stydissä harmoniassa yläfemmoja. Sit se katos tarjonnasta. Varsin pian sen jälkeen itekin lopetin boikottihengessä, parin pettymyksen traumatisoimana, paikassa einestämisen… Eilen tein asiassa poikkeuksen, ku hellyin juuri noiden fönkkiteippien innoittamana tauottamaan bannaukseni ja dallaamaan Chiko’sin dörtseistä ineen, antaen kotikulman mestalle tsäännssin todistaa tuon taagin väittämän paikkaansapitävyyden.

Katteentonta markkinointiviestintää by Chico's!

Katteentonta markkinointiviestintää by Chico's

Ei olis kandennu! Skruudaamani kanahamppari oli yhtä kaukana stadin, tai edes Kallion kaupunginosan parhaasta burgerista kuin Timo Rädyn selitykset totuudesta. Kyseessä oli puhdasoppinen tusinatuote, jonka kruunas eltaantunut haperosämpylä ja sen mukanaan tuoma, Sahara-aistimuksia luonut kuivakkuus. Vaik kanapihvi olikin ihan jepajepaa ja eräänlaiset ranskalaiset potut ihan siedettävät, niin kokonaisuus oli silti lähellä silkkaa shaibakkuutta. Kolmen pennin sämpläri ja sooseissa sniiduilu koituivat kohtalokkaiksi major-mokiksi.

Chicosin kanaburger

Chicosin kanaburger

Ei pysty herrasmiehistelijä taaskaan snaijaamaan, miks pitää hamuta katetta sikapossuosastolle asiakkaan kustannuksella ja pokaa kusettamalla. Ei kuitenkaan paljoo pitäis lisämynttii lyödä tukkurille, et sais hampparisettiin kunnon sämpylä sekä lusikallisen lisää laatumajoa, ja sitä kautta makukokemuksen posin puolelle. Tollanen asiakkaan aliarviointi ottaa pattiin.

Ihan hyvin hiffaan, et mainosjanttereiden pitää vääntää aika isoo hypeä vaik tyhjästä, mut joku totuuspohja olis ihan kliffa kuitenkin olla taustalla.Turha siis Chico’s mesota isosti tollasta viestiä, ku ei pysty yhtään vastaamaan omaan huutoonsa. Hävetkää!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: