Martta-ravintolan brunssi

14 Huh

Nyt on sit vakaa ja etenkin vanha Marttaliittokin lähtenyt brunssiaallolla surffailemaan… Liiton Martta-rafla Lapinlahdenkadulla aina jotenkin masentaa allekirjoittanutta sillä, et siellä ei oikein tunnu pokaa käyvän. Liian usein ohi dallatessa saa katsella tyhjää salia ja yksinäisiä pöytiä. Sinänsä outo yhtälö, ku mestan sijainti on ihan jepajepaa ja safkakin huomattavasti keskitasoa parempaa.

Ravintola Martan brunssi (Lapinlahdenkatu 3)

Nyt ei ollu kuitenkaan hiljaisuudesta tietoakaan, ku kassakone lauloi ilosanomaa lauantaisen brunssijonon madellessa kadulle asti. Hyvin riitti siis pokaa Martankin brunssille; ja miksei olisikaan, onhan toi syömisen ja notkumisen pyhä liitto nyt kuuminta hottia seminuorten stadilaisten keskuudessa. Riittää siitä kakusta iisisti Marttaliitollekin omaslaissinsa. Eikä asiaa estä sekään, et paikan kattaus on ihan kohillaan ja meininki muutenkin kliffaaa & gimistä.

Tupa oli siis ihan täynnä ja hymyssä suin jengi veti ruokaränniin herkkupöydän antimia. Sumppi oli tuoretta sekä maukasta ja kaikki mitä suuhuni pistin kaikin puolin laadukkaan makuista. Jo a la carte -puolelta entuudestaan tutut hyvät raaka-aineet olivat pääosassa brunssipöydässä ja koko hommassa oli positiivinen kutina. Kandee siis käydä tyyppaamassa!

Eikä tee pahaa muuten buukata pöytää ennakkoon. Sen ansiosta mekin sinne mahduttiin ineen ja näytti olevan lähes joka pöytä ennakkoon laputettu…

Mainokset

Yksi vastaus to “Martta-ravintolan brunssi”

  1. Huli 16/05/2012 klo 12.23 #

    Samaa mieltä! Kirjoittelen juuri omaan blogiini postausta Martan brunssista, täytyy linkata teidän arvostelu sinne jonnekin väliin. 🙂

    Musta parasta oli muuten tuore leipä! Se vei kielen mennessään. 😛

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: