Keisarin uuden vaatteet – herrasmiehistelijä Bonnierin lanseeraustilaisuudessa

20 Huh

Kävin eilen sellaisissa kinkereissä, et meni tasan vuorokausi siit toipumiseen. Oli nimittäin herrasmiehistelijäkin saanut kutsun Bonnierin salamyhkäiseen lanseeraustilaisuuteen. Ja kohteliaana miehenä hiippailin paikalle, ku kerran oli kutsuttukin… Fiilis oli ku fisulla kuivalla maalla, ku menin soolona tuonne kauniiden ja rohkeiden keskelle pörräämään. Mut kasvuhan tapahtuu epämukavuusalueella, joten kai tuolla sit kannatti näyttäytyä.

Lanseeraustilaisuus tapahtui aamutuimaan Kluuvin uudistetussa kaupakeskuksessa, jonka yläkertaan aamurähmät silmillä kapusin. Houkuttimena sivistymättömän aikaiseen liikkeellelähtöön toimi kutsussa luvattu Eat & Joy -marketin brekkari. Skidisti tuli huijattu fiilis puseroon, ku näki mitä toi käytännössä tarkoitti. Itse en laske aamupalaksi paria skidiä cocktail-palaa sihijuoman kera nautittuna. Luen tollasen timorätymäiseksi kiusaamiseksi, mut se ei langanlaihoja mallikissoja näyttänyt haittaavan. Hyvin muotikermalle putos skumppa aamutuimaan, kun ite siemailin kuusenkerkkäjuomaa ja kaipailin epätoivoisesti sumppia masiinaan.

Aamupala à la Eat & Joy

Siin sit jäykisteltiin ja kuunneltiin hetki Saimi Hoyerin ja Bonnierin toimarin, Marjaana Toimisen, hypetystä uudesta ja hienosta lehtikonseptista, josta pikapuoliin saisimme kuulla tarkemmin. Itsekkäästi elättelin pienessä mielessäni toiveita uudesta miehille suunnatusta life style -magazinesta, mut turhaahan se oli. Bonnierin väki oli käpyrauhanen punaisena brainstormannu uutta lehtikonseptia ja nyt tulivat sit isosti julkisuuteen megasupergigapäräyttävällä innovaatiolla: tehdään lehti parikymppisille muijille, jotka diggaa muodista ja shoppailusta. WTF, eiks toi oo niiiiin nähty konsepti!? No, Bonnierilla on ihan hyvät näytöt lehtikonseptien onnistuneesta jalkauttamisesta eli kai ne tonkin jo muissa pohjoismaissa tyypatun, Costume-nimellä paiskatun aviisin saa flygaamaan… Kuulluista juhlapuheista päätellen ko. läpyskä myy ku häkä ainakin Norskeissa ja Juutinmaalla. Aika epäreilua kuitenkin, ku miettii et kundeille ei ole oikein mitään järkevää lehteä tarjolla ja friiduille tuutataan aina vaan uutta vaihtoehtoa toisen perään. Luulis et mainosfyrkkakin alkais loppua, ku nollasummapeliä silläkin puolella skulataan.

Silmä- ja korvakarkkia à la Saara Aalto

Paikan lähes ainoana (heterona) karvanaamana olin hetken snadisti pettynyt koko showhun ja hypeen, mut balsamia märkiville haavoilleni oli onneks tarjolla. Sain näet fiilistellä tulevan TVOF-finalistin, Saara Aallon, upeasta laulannasta pariinkin kertaan lanseerausmeiningin väliohjelmana. Ja kyllä tuo kultakurkku tarjosi muillekin kuin pelkälle kuuloaistille hunajaa eli loppupeleissä ihan hyvillä fiilareilla dallasin Kluuvista pihalle. Siit olikin näppärä talsia vislaillen kohti Stockaa uutta The Northern Governors -lättyä noutamaan. Check it out!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: