Lounaskahvila Raiku – silkkaa hyvyyttä!

21 Huh

Nyt ku tuli smyygattua evakkobiksissä ihan Hakiksen torin kulmalla, niin oli mukavan iisi poiketa lounastamaan Raikuun. Ton oon jo aikaisemminkin todennu laatumestaksi ja viimeviikkoinen testikerta osoitti mielikuvan paikkansapitävyyden aukottomasti. Niinpä on aika skidisti sitä tääl blogissakin hehkuttaa.

Raiku (Hämeentie 1)

Harvassa on kantakaupungissa lounaspaikat, joissa saa aidosti niin hyvää kotiruokaa et tekis mutsinikin kateelliseksi. Raiku on ehdottomasti yksi niistä. Kyl taas veti naamarin kirkkaalle messingille, ku lappo lihapullia ja muusia ruokatorvesta ineen. Eikä pahemmin mukissut kettutyttökään, ku pupelsi punajuuri-juustosalaattiaan. Itse asiassa neitokainen hehkutti annostaan sen verran muikein sanankääntein ja ilmein, et sorruin sitä itsekin maistamaan. He-le-ve-tin hyvää oli sekin, pakko myöntää!

Daamin lounassalaatti (punajuurta, fetaa, sinihomejuustoa yms.)

En löydä edes kovalla pähkimisellä muuta negaa nillitettävää Raikun setistä, ku et mölä ja piimä olis hyvä saada pelkän vodan rinnalle juomapöytään. Muuten mennään ihan päräyttävän posilla linjalla kaikkien perusfundamenttien suhteen, ku mestan sijainti on objektiivisesti tsiigattuna täydellinen, tila viihtyisä, posse rennon oloista, palvelu aitoa ja mutkatonta, buffasafka messevää ja annokseen kuuluva kahvi laadukasta. Koko roska noin yhdeksän egen hintaan ja pirun hyvä mieli kaupanpäällisiksi eli annettakoon Raikulle herrasmiehistelijän ylin papukaijamerkki: täydet kymmenen silinterihattua!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: