Juttutuvan härkäpurilainen – taagii settii!

29 Huh

Käytiin hiljattain rykäisemässä naamatauluun Rapa-Ripan kanssa sellaiset hampparit, et ei meinannu pötsi moista mättöä kestää. Pakko jopa myöntää, et loppu kisakunto kesken noissa lihapeijaisissa, vaik maku oli todellakin kohillaan…

Kyseessä oli Juttiksen lihapainotteiselle sesonkilistalle ilmestynyt härkähampurilainen, jota oli saatavilla kolmea eri kokoa. Tissiposkina otettiin pienin eli tasan 300 grammasella häränjauhelihapihvillä varustettu versio. Saatavilla oli sama sydeemi tuplana tai triplana(!), mut onneks tyydyttiin tohon skideimpään versioon. Siihen ku kuitenkin tuli viel väliin pekonit, majot ja muut sörsselit sekä kylkeen kasa ranuja niin johan sitä oli tossakin ammennettavaa.

Juttiksen jättiburgeri

Aivan pirun pähee makukokemus toi olikin, sillä eipä tosta enää burgeri voi paljon paremmaksi muuttua. Pihvi oli lihaisa ja mukavasti grillatun makuinen. Pekoni ja muut täytteet mehevöittivät kokonaisuutta just passelisti ja makunautinto ei tosiaan loppunut heti kesken. Aivan mahtava annos oli vielä bygattu näyttävästi puureunuksiselle valurautasysteemille ja päälle tökätty pihviveitsi miehekkäästi pydeen. Siis kunnon äijäruokaa, joka vastas komeasti parin kybän hintahuutoonsa.

En tiedä, onks kyseinen mättö yhä tarjolla Siltasaaren herkkukeitaassa, ku niiden nettisivuista ei ota erkkikään selvää. Kandee kuitenkin ravata tonteille tsekkaamaan tilanne. Ja muistakaa mennä appeelle sit maga tyhjänä, sillä tossa todellakin piisaa purtavaa kovempaankin hiukoon!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: