Kokomon brunssi

17 Kes

Käytiin skidisti typistetyllä vakioporukallamme kiskaisemassa Kokomon brunssit huiviin pari viikonloppua sitten. Kyseessä oli lakkiaislauantain jälkeinen pyhäaamu ja mesta oli ainakin ekan kattauksen (klo 11.00) osalta hämmentävän tyhjä. Rafla oli kyl salihenkilökunnan pikahaastattelun perusteella ennakkoon buukattu täyteen, mut krapulainen juhlaväki ei vaan vaivautunut paikalle. Sikapossut!

Kokomon brunssi (Uudenmaankatu 16)

No, kivahan se oli apetta ammentaa, ku kerranki sai puskettua mättöä lautaselle ilman jonottamisen tuskaa. Tollanenhan on varsin harvinainen ilmiö pääkaupungissamme, jossa brunssibuumi lyö näinä aikoina överiyyberisti yli äyräiden…  Ja hyvää mättöä toi Kokomon 16 erkin setitys olikin! Trooppisella ilmeellä silattu interiööri, josta oli osattu tuoda skidiä eksotiikkaa myös murkinapuolelle puhutteli allekirjoittanutta pienestä turistimeiningistä huolimatta. Tarjonta poikkesi just sopivasti siit tyypillisestä stadibrunssien peruskaurasta ja sehän wörkkii aina. Lisäk erityismaininta parille testaamallemme makoisalle smoothielle ja kotitekoisen makuiselle salaattipöydän tarjonnalle, jossa oli viel sekä raikkaan et muutenkin suunmukaisen makuista avokadotahnaa kruunaamassa tarjontaa. Myös leipäpaletti oli keskivertoa parempaa.

Tarjonta oli itseasiassa just niin monipuolinen, et meidänkin pöytäseurueessa joka iikka sai väsättyä mieleisensä kombon. Ihan kaikkea ei onnistunut edes tällainen mättökone maistamaan, mut mitään ihan yltiöpäistäkään skaalan revittelyä ei ollut menussa harrastettu. Brunssillahan kuuluu olla taagi aj buli tarjonta, mut pakostakin laatu kärsii, jos pyritään hulluna tarjoamaan kaikille kaikkea -tyylistä kattausta. Nyt oli just passelisti sydeemeitä framilla.

Hyvät oli siis antimet Kokomossa ton yhden stedausvisiitin perusteella. Ja kun alku kulinaariselle suhteellemme oli näinkin lupaava, niin eiköhän tonne Uudenmaankadun keitaaseen tule toistekin hilauduttua. Sijaintihan on se jo Bellyn sekä niin monen muun entisen raflan tutuksi tekemä. Toivottavasti Kokomo pärjää tuossa osoitteessa edeltäjiänsä pidempään!

Mainokset

Yksi vastaus to “Kokomon brunssi”

  1. Huli 18/06/2012 klo 7.38 #

    Ihana kuulla, että Kokomo toimii edelleen! Mä tykkäsin hulluna smoothieista. Nam. 🙂 Ja kuten sanoit, on tosi kiva saada välillä vähän vaihtelua niille brunssien perusmätöille.
    GO Kokomo!

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: