Rodolfon laatulätty

11 Hei

Oli taas sellainen maanantai menossa, et kroppa huusi pizzaa koneeseen. Tuota maslowilaista kärkitarvetta lähdettiin sit oikein porukalla tyydyttämään Krunan puolelle. Siellähän on parikin kelpo pizzeriaa, joista valita. Nyt arpa osui Rodolfon voittajasektorille ja hyvä niin. Sen verran massiivinen makunautinto siellä näet odotti, et oli todellakin visiitin arvoinen setti.

Laiskana jantterina en paljoo jaksanu listaa tavailla, ku etusivulla suositeltiin kokin nimissä piparjuurismetana-paahtopaisti-suolakurkku-pizzaa. Kuulosti sen verran gurmeelta ja samalla myös sopivan äijämeiningiltä, et tavaaminen loppui tosiaan siihen. Ja eiku tilaus vetämään ja odotellessa sivistyneesti Peronia huuleen.

Ristorante Rodolfo (Kirkkokatu 5, Helsinki)

Lätty oli pöytään tullessaan todella houkuttelevan sekä passelin spessun näköinen ilmestys. Kaikin puolin tyylikkäästi duunattu läystäke, mikä entisestään nostatti ruokahalua. Eikä joutunut tuon ääressä pettymään vaan jokainen suuhun tungettu slaissi oli silkkaa euforiaa. En tiedä mitä italialainen karvakäsi tosta täytepuolesta sanois, mut pohja oli ainakin perfetton oikeaoppinen jopa saapasmaan tiukkojen standardien mukaan. Eli rapeaa ja ohutta pohjaa oli tarjolla ja kun päälle oli ladottu kauniisti ja sopivan reilulla kädellä sekä taiteellisella öögalla laatukamitsua niin eihän siinä enää mikään voikaan mennä pieleen.

Jos on siis toi perinteinen Kruununhaan kortteli-italialainen stedaamatta, niin käykääpä siellä vetämässö pizzat tahi pastat naamariin. Kelpo mesta siis kyseessä ja noita pikkupaikkoja on hyvä ketjujen seassa sponssailla, et eivät katoa kokonaan katukuvasta. Jokainen kaupunginosa tarttee vastaavaa meininkiä, sillä ei oo kenenkään etu, jos kulmilla on vaan S-ryhmän ketjumestoja…

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: