Ice Age 4 – pissaa ja piirrettyjä

2 Elo

Tulin ampuneeksi itseäni harvinaisen isolla kaliiberilla jalkaan. Tein näet sellaisen aloittelijan mokan, et ei oo tosi! Kävin nimittäin tsiigaamassa uusimman Ice Age 4:n alkuillan näytöksessä ja suomenkielisellä dubbauksella varustettuna. Käytännössähän toi meinas sitä, et teatteri oli täynnä kiljuvia ja vinkuvia kakaroita, joiden uusavuttomat vanhemmat eivät saaneet minkäänlaista rotia kupeittensa hedelmien olemiseen.

Ice Age 4 (myös 3D:nä)

Alkupätkänä näytettiin lyhyt Simpsons-filmatisointi, jonka jo pyöriessä hiffasin mokani kolossaaliset mittasuhteet. Yritä siinä nyt sit nauttia animoidusta taiteesta, ku vieressä Sulo-Petteri kitisi pissahätäänsä ja siskonsa kiljuu ääni falsetissa ja naama sinisenä lisää namia kitusiinsa. Ihan hyvä toi Maggien päiväkotivisiittiin sijoittunut lyhäri taisi olla, vaik ehkä skidisti liian kiltti ja pliisu. Simpsonithan ovat aina parhaimmillaan, kun anarkiavaihde on saatu silmään.

Itse pääleffasta en osaa oikein muuta sanoa, ku et taso näytti säilyneen, vaik mammutin ja kumppaneiden hauska seikkailusaaga taapersi jo neljännessä osassaan. Pari hyvää vitsiä nauratti aikuisempaakin osaa yleisöä ja tasaisena virtana vyörytetty meno sekä meininki takas pikkuväelle nautinnollisen leffakokemuksen. Itse en nauttimisen tasolle oikein päässyt, ku jouduin kärsimään suomalaisen kotikasvatusregression karvaita hedelmiä. Ihmettelen vaan, et eikö skidien kasvatukseen kuulu elokuvakäyttäytymisen alkeet? Etenkin, ku niit leffaan raahataan… Osassa perheissä natiaiset olivat ottaneet etiketin haltuun, mut se äänekäs vähemmistö oli kyl ihan huostaanoton tarpeessa.

Olipa opettavainen kokemus monessakin mielessä!

Mainokset

2 vastausta to “Ice Age 4 – pissaa ja piirrettyjä”

 1. Huli 07/08/2012 klo 12.11 #

  Mä olen uskalatanut avata suuni kaksi kertaa uusavuttomille vanhemmille. Kerran baletissa ja kerran lentokoneessa. En voi tajuta miten vanhemmat ei siellä baletissa sanoneet lapselleen,että OLE HILJAA tai me lähdetään täältä pois. Ja siellä lentokoneessa piti ärähtää, koska muksu potki mun selkää (eli siis sitä penkkiä) oikeesti taukoomatta. Iso MUR!

  p.s. Mä käyn kattomassa lähes kaikki piirretyt, mutta en koskaan dubattuna, ymmärrät varmaan miksi. 😉

  • herrasmiehistelyablog 09/08/2012 klo 20.10 #

   Nostan sulle hattua! Itsellä on aina itsesuojeluvaisto estänyt kommentoinnin ja olen ainoastaan tyytynyt syvään kasvatustaidottomien, uusavuttomien sekä edesvastuuttomien vanhempien ihmettelyyn.

   Ja jatkossa kaikki piirretyt ehdottomasti ilman dubbausta. Läksy opittu!

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: