Diplomático Reserva Exclusiva – maailman paras rommi?

6 Elo

Kapteeni suoritti radikaalin ammatinvaihdon ja vetäytyi uusien haasteiden pariin Kainuun synkkiin korpimetsiin. Eihän siellä erkkikään viihdy ilman kunnon viihdykkeitä, joten ukkeli tilas pimenevien iltojen ratoksi lastin jaloja juomia. Herrasmiehistelijä poikkesi kapun kapyysissa pienellä visiitillä ja samalla narautettiin juhlan kunniaksi auki tolkuttoman laadukas rommilekkeri. Kyseinen liemi oli sen verran päräyttävä kokemus, et veti allekirjoittaneen sanavaraston superlatiivit limiiteille siihen malliin, et meinas kieli kangistua kitalakeen.

Ron Diplomatico Reserva Exclusiva (12 yo)

Kyseinen tajunnanräjäyttäjä oli Ron Diplomático Reserva Exclusiva. Toi rommi oli kutakuinkin parasta tislattua väkijuomaa, mitä ikuna oon kurkkuuni kumonnut. Maku oli niin harmoninen ja rikas, et tällainen paatunut viskisieppokin oli pakotettu miettimään lajinvaihtoa ihan vakavissaan. Aikoinaan kun rommiuran räkäisellä Suomi-Balticilla aloitin niin enpä uskonut, et näin pitkälle noilta pontikkahöyryisiltä alkulähteiltä päätyisin!

Suklaan, paahdetun sokerin ja hunajan kaltaiset makunyanssit räjähtivät suussa sellaiseen hoosiannanhoilaamiseen, etten ole vastaavaa kokenut. Kaikesta tuosta makean makupaletin elementeistä huolimatta rommissa oli myös miehekästä puraisua eli ihan sellainen pehmoinen, esimerkiksi Zapacan tapainen, giltsirommikaan ei ollut kyseessä. Ja pyöreyttä sekä täyteläisyyttäkin piisasi enemmän kuin kylliksi. Makukokemus oli aika lähellä suosikkini, Matusalemin, luokkaa. Nyt jos kysyttäis niin sanoisinpa jopa, et mentiin ton ikiaikaisen feivöritin ohi eli Diplomático taitaa olla maailman paras rommi. Okei, jokunen viel stedaamatta, mut aika huipulla nyt pörrätään!

Tässä on nyt sellainen rommi venetsualaisten pannuista, et sitä kelpaa siemailla vaikka kuinka hienoissa kinkereissä. Eikä kenellekään täysjärkiselle tule taatusti mieleen sotkea tähän mitään kolaa sekaan! Kyseessä on täydellisen tyylipuhdas sippailujuoma, joka ei blandiksia tai edes jäitä kaipaa. Nautitaan siis sellaisenaan ja annetaan nirvanan nautintovaipan laskeutua lämpimän pehmeästi onnellisen siemailijan olkapäille.

Seuraavaksi metsästys käyntiin Ron de Jeremy -rommin haalimiseksi testipenkkiin…

Mainokset

2 vastausta to “Diplomático Reserva Exclusiva – maailman paras rommi?”

  1. mrannikko 01/02/2013 klo 9.55 #

    Mistäs tuollainen erikoisuus on löytynyt? Ja onko kuinkakin tyyris tuote kyseessä?

    • herrasmiehistelyablog 01/02/2013 klo 12.05 #

      Ulkomaan reissuilta tänne roudattu, mutta muistaisin hiljattain nähneeni samaa kamaa Alkon lippulaivamyymälän hyllyssä. Hintaa en muista, mutta reilusta alle sadan euron pullo nyt ainakin…

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: