Ilmattaren aamiainen – Suomen parasta kattausta

7 syys

Oli palaveri buukattu brutaalin aikaiseksi. Sitä tuskaa oli sitten pakko kompensoida upgreidaamalla paltsupaikka yläkanttiin ja niinpä löysin itseni vatvomasta duunijuttuja Klaus K -hotellin aamupalapöydässä. Toi huipputason brekkari tarjotaan Ilmatar-ravintelin puolella eli Ilmattaren aamiaisesta vissiin on syytä puhua.

Niin tahi näin niin kaikki tuolla asiakkaiden skruudattavaksi asetettu muona on aivan kymppitason settiä. Framille on lyöty kylmästi kaikkein parasta einehdittävää, mitä tän maan tilat vaan pystyy tarjoo. Sortimentti ei ole ehkä Suomen laajin, mut tääl jos missä laatu korvaa määrän. Oli kyse sit juustoista (mm. Kolatun juustotilalta), kahveista (mm. Kaffa Roasteryn sumppia), leikkeleistä (mm. Huittisen leppäsavustettua kinkkua) tai fisuista (mm. Pielisen muikkuja), niin Suomen parhaat tuotteet löytyy tiskistä. Silkkaa parhautta on siis tarjolla!

Homma on siis puhdasta kympin luokkaa ja vähempään ei ole syytä tyytyäkään, sillä komeudesta joutuu pulittaa 23€ / nuppi. Halvasta lystistä ei siis ole kyse, mut kyl ton verran työntää handua taskuun ihan mielellään, sillä masseille tosiaan tulee vastinetta. Toisaalta hinta tarkoittaa myös aika pömpöösiä jäykistelyä, mikä ei tällaiselle puoliboheemille herrasmiehistelijälle aina maistu. Pieninä annoksina toi kyl toimii ja kansainvälinen meininki antaa ihan hyvät puitteet busineksen tekoon nautiskelun lomassa. Myös sijaintinsa puolesta tää Bulevardin helmi on aivan priimaa, sinne on kaikilta suunnilta varsin helppo könytä nautiskelemaan.

Ja mitä tulee tohon kansainväliseen asiakaskuntaan niin kyl tollaista kattausta kehtaa ulkkareille syöttääkin. Ton laadukkaan taagisetin luulis kelpaavan vaik Berlusconille! Toi aamiainen todellakin ansaitsee The Best of Finland -tavaramerkkinsä. M.O.T.

Tuossa vielä koko kattaus tsekattavaksi:

Mainokset

2 vastausta to “Ilmattaren aamiainen – Suomen parasta kattausta”

  1. Annemi 07/09/2012 klo 11.50 #

    Olen käynyt kurkkaamassa työn puolesta Ilmattaren ja tykkäsin kauheasti miljööstä. Ruokaan en ole valitettavasti vielä päässyt tutustumaan mutta huhut kertovat että herkkua on 🙂

  2. Huli 09/09/2012 klo 18.39 #

    Ilmattaren aamupala sekä brunssi ovat musta koko keskustan parhaimmistoa! 🙂 Ihana kuulla, että muutkin tykkäävät. Nam, nam ja vielä kerran Nam!

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: