Juttutuvan Oktoberfest (13.9. – 7.10.)

13 syys

Oon koko lyhykäisen aikuisikäni eli viimeiset sata vuotta haaveillut kaikkien olutsieppojen pyhiinvaellusmatkasta Münchenin kuuluille Oktoberfesteille. Olisi mahtavaa jodlata olutpäissään saksalaisia juomalauluja hikisessä oluttuvassa, litran stobe handussa ja nahkabyysat jalassa. Toi unelma näyttää jäävän tänäkin syksynä piippuhyllylle pölyttymään, mut eipä hätää. Nasahti näet kutsu Juttutuvan perinteisille Oktoberfesteille Paasitornin kivijalkaan.

Oktoberfest 2012

Noi tänään juhlittavat avajaiset on hilpeä kantapeikkojen kokoontumisajo, mikä tarkoittaa käytännössä erikoisesti kyseistä kinkeriä varten pannun spessukaltsun särpimistä hapankaalin sekä braatwurstin kera. Ja taustalla pauhaa tirolilaisen humppabändin villi komppi! Siinäpä settiä meikäläisen makuun ja balsamia haavoille, jotka vuotavat visvaa väliinjääneen München-tripin vuoksi.

Juttutuvan Oktoberfest jatkuu useamman viikon, joten kaikilla kulmakunnan kaljankiskojilla ja lihansyöjillä on ilo sekä velvollisuus poiketa skruudaamaan listalle ilmestyviä, teeman mukaisia mättömurkinoita. Tarjolla lienee tänäkin vuonna muun muassa villisikaa ja makkarakimaraa, eli varsin äijämeininkiä tuppaa toi kattaus vuodesta toiseen olemaan… Sama saksalainen elonkorjuujuhla starttaa tänään myös mm. Weeruskassa & Casa Maressa eli vaihtoehtoja piisaa, jos ei satu just Siltasaaren hoodeilla dallaamaan.

Käykää tsekkaamassa setitystä Juttiksen uusilta tyylikkäiltä nettisivuilta. Syö, juo ja elä!

Prost!

Mainokset

2 vastausta to “Juttutuvan Oktoberfest (13.9. – 7.10.)”

  1. annemi 14/09/2012 klo 22.25 #

    Enpä tiennyt että Juttutuvassa on moiset Oktoberfest-kinkerit! kävin viime syksynä ensimmäisen kerra Munchenissä kyseisissä bileissä ja oli kyllä hulvatonta. Naisena tykkäsin tietty erityisesti siitä pukeutumisesta 😀 ja pakko myöntää että en edes oikein oluesta pidä, mutta siinähän se meni alas kun tunnelma oli niin loistava ja oli pakko pitää yllä tätä puolisaksalaisen imagoa 😉

    Suosittelen lähtemään pyhiinvaellusreissulle, kannattaa 🙂

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: