Jääkaappikylmää sushia Bambussa

18 syys

Hämeentielle avautui jokunen tovi sitten uusi aasialainen safkapaikka, joka mainostaa tarjoavansa myös maukkaita susheja. Toi Restelin pyörittämä, Bambu-nimellä paiskattu ruokala sijaitsee ikiaikaisen Martinan tilalla siin ihan Kuudennen linjan yläpuolella (Hämeentie 19). Sijainnista ei siis voi märmättää, ku asiota täältä karhupuistoisesta vinkkelistä tsiigailee.

Niinpä oli aihetta latoa stiflaa toisen eteen ja dallata sushinhimoissaan noi pakolliset parisataa metriä ja hyökätä mestoille testailemaan mestan antia. Ennakkoon tsiigailin skidisti eat.fi:n kommentteja Bambun alkutaipaleelta ja eihän ne mitään mairittelevia olleet… Siit huolimatta fiilis oli ihan kohillaan, ku tonne mentiin allekirjoittaneen synttäreitä juhlistamaan.

Ei Bambun kattaus niin shittiä ollu, ku netin kriittisimmät kailottajat väittivät. Etenkin freesi ulkoasu, hymyilevä henkilökunta ja raikas värimaailma niin kalusteissa kuin astioissa miellytti öögaa. Lisäks lämmitti juhlakalun herkkää sydäntä, et Bambussa oli tarjolla Kirin-bisseä. Toi japanilainen laatulager on ihan ehdottomia feivörittejäni ja sen siemailu nostatti taas kerran fiilistä.

Mut safkahan näis kuvioissa on se ratkaiseva tekijä ja siitä joutuu ujosti nillittää. Ulkoasu viel oli ihan kohdillaan, mut ku riisi oli kaivettu jostain jääkaapin uumenista niin ei ihan päässy makupaletti ilotulitustaan ampumaan. Lohinigiri viel menetteli, mut koviksi kääräistyt makirullat epämääräisine täytteineen teki selväksi, että ei Bambussa homma ainakaan näin alkutaipaleella oo täysin handussa. Lisäksi keskelle lautasta ruutattu majoneesisotku oli jotenkin tunkkaista ja ällöä. Sen ku jätti nauttimatta ja panosti hyvän inkiväärin sekä passelin stydin wasabin kanssa kikkailuun niin ihan hyvin toi skidisti ylihinnoiteltu (15€) 12 biitin setti uppos naamariin…

Susheja skruudaillessa oli kliffa väijyä tiskin takana tapahtunutta wokkien duunausta. Tollanen asiakkaan tilauksesta tuunattava wokkimättö on yleensä ihan suunmukaista muonaa, joten seuraavalla tyyppausvisiitillä täytynee antaa sille tsäänssi…

Uus vierailu on siis suunnitelmissa eli mikään kovin tympeä maku ei ikeniin jäänyt, vaik ei toi ihan synttäri-illallisen standardeja täyttänytkään. Tervetuloa silti kulmille ja pitäkää siis Kiriniä galsassa sillä täältä tullaan taas!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: