Weeruskan kanaburger – mehevyydessään lyömätön pläjäys

5 Lok

Aika usein on tullu tällä foorumilla hehkutettua kantasyöttöläni, Alppiharjun Weeruskan, mättöjä. Siks olen inflaatiopelossani jopa himmaillut aiheesta postaamisiani. Nyt kuitenkin ylitty korotettukin uutiskynnys sen verran rajusti, et pakkohan täs on taas huudella Weeruskan nimeä isolla volyymillä.

Käytiin näet yks perjantai-iltana Raipen kanssa ennen hokimatsia vetämässä safkat huiviin, jottei tartte sit tyhjään mahaan imuroida hallibaarin ylihinnoiteltuja ja vajaaks täytettyjä muovituoppeja. Apepaikaks valikoitui pelkästään jo hyvän sijaintinsa vuoksi Weeruska, jossa kumpikin nälkäinen hokiapina tilas kana-aurajuusto-ananas-bbq-hampparin.

Miehekäs perjantaiannos a´la Weeruska (stobessa rapsakkaan mallasta Spatenia)

Toi osoittautu oivaksi poiminnaksi, sillä kyseinen burgeri oli mehevyydessään silkkaa parhautta. Siin ei paljoo majoneesia kaivannu, ku sulanut aurajuusto ja bbq-soossi takasivat sujuvan nieleskelytoiminnan. Makuharmonia, annoksen koko ja robusti ulkonäkö olivat just sellaisia, ku meitsiä puhuttelee. En ollut tota enne listalta bongannu, tai ainakaan älynny tilata. Hampurilaisesta tuli kuitenkin kertalaakista yks suosikkini, joten mestan kasvishampurilainen sai pahan kilpailijan stadin parhaiden burgereiden skabassa.

Hyvin maistu setti Raipellekin ja kun ton nautintokavalkaadin viel kruunas Oktoberfest-listalta löytyneellä, saksalaisella Spaten-stobella niin kyl oli kokonainen olo. Siit olikin hyvä sit vaappua hallille nuokkumaan… Hiilaripommi leikkas kivasti isoimman innon katsomohuutelusta.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: