Sunnuntaibrunssilla Töölönrannassa

17 Mar

Olen aika vannoutunut fani Pacificon ja vastaavien relojen brunssimestojen suhteen. Silti teki gutaa hieman kermaperseillä Töölönrannan sunnuntaibrunssilla (31€/nuppi), ku sai kiskoa parempaa kledjua ylle ja skidisti jäykistellä läntisen kantakaupungin bättrefolkin seurassa.

Yks parhaista puolista Töölönranta-ravintolan suhteen on mestan sijainti. Tonne on kliffa dallata täältä Karhupuiston nurkasta ja myös rantsutontin suoma näkymä hivelee öögaa. Se vielä korostuu, ku Töölönrannan suunnittelija on aikoinaan hiffannut isojen panoraamafönkkareiden päälle!

Syksyinen Töölönlahti ”kotirannalta” kuvattuna. Jossain taustalla Ravintola Töölönranta.

Töölönrannan brunssi etenee siten, et ekaks juntataan kupuun hulppean alkupalapöydän antimia, joista erilaiset salaatit ja pateet tekivät varsin positiivisen kokemuksen. Sit mättöhommia jatketaan suppealta a’la carte -listalta valitulla lämpimällä aterialla, joka on snaijattu pitää kyllin skidinä. Muuten ei mahtuis maaruun jälkkäripöydän makoisia herkkuja, joiden päälle vielä olis juustolajitelmakin tarjolla. Itellä ton keese-osaston suhteen skidisti kisakunto kyykkäs…

Alkupalat olivat siis maittavia ja pöydästä sai duunattua varsin monipuoliset setit. Eikä voi moittia pääruokiakaan. Oma arpa nasahti savumajoneesilla ryyditetyn lohifileen ja tillirisoton kohdalle, ja kyllä oli suun mukaista tarjottavaa. Eikä pahalta näyttänyt prässätyt naudanlihatkaan pöydän toisella puolella. Iski jopa skidi annoskateus, sillä lohta oli tullut vedettyä jo alkupalapöydästä eli paremminkin olisin voinut pääruokani valita. Lohtua onneksi toi jälkkäripöytä, jonka suklaamousse vei kielen mennessään.

Mihinkään sunnuntaiseen kaveriporukan krapulabrunssisessioon ei Töölönrantaa voi suositella. Mut jos on tarvetta astetta juhlavampaan kattaukseen, ja kenties pientä juhlahetkeä ilmassa, niin toi on aika nappivalinta.

Mainokset

3 vastausta to “Sunnuntaibrunssilla Töölönrannassa”

 1. Huli 17/11/2012 klo 18.24 #

  Mulle kävi täällä joskus ihan samoin lohen kanssa. Tilasin sitä innoissani pääruokasi, mutta hieman harmitti jälkikäteen, kun kiskoin lohta alkupalapöydästä varmaan parin pääruoka-annoksen määrän verran. 🙂

  No tulipahan viikon omegat saatua.

  • herrasmiehistelyablog 18/11/2012 klo 20.03 #

   Kiitos Huli kommentistasi eskä siitä Dylan Pink -brunssin suosittelusta taannoin! Kävimme tänään paikan testaamassa ja hyvältä vaikutti. Suosittu paikka se oli tämäkin eli jonottamaan olisi joutunut, ellei olisi ehditty ensimmäisinä oville… Suosiota en kyllä uhtään ihmettele, sillä ruoka oli erinomaista ja eipä taida noilla nurkilla paljon kilpailuakaan olla. Palaan tarkemmin aiheeseen, jahka inspiroidun joku päivä tuosta kokemuksesta postaamaan.

   • Huli 18/11/2012 klo 21.34 #

    Voi miten ihana kuulla, että Dylan Pink oli hyvä! Kyllä se on tosiaan suosiota kasvattanut jos siellä jonoakin oli, oho!

    Seutuna Pitsku ei kyllä ole mikään kovin kaunis, mutta pääasia, että ruoka on hyvää. 🙂

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: