Sauza Tequila Gold – meksikolaista laatutuotetta tarjolla

2 Jou

Mikään ei käynnistä allekirjoittaneen viinahissiä kuten tequilan härskin ponteva dunkkis. Toi trauma juontaa juurensa mullilaumamme muinaisiin, kivikautisella 90-luvulla vietettyihin, eteläisen Euroopan rantakohteisiin suunnattuihin bakkanaalitrippeihin. Silloin virtasi halvin mahdollinen tequila sitruunan ja suolan kera, touhun ollessa varsin humalahakuista.

Sauza Gold (38%)

Paljon on ton jälkeen vettä Vantaassa virrannut ja brenkkua mennyt kurkusta alas, mut toi kammo on pitänyt otteessaan ku jumala syntistä. Nyt alko kuitenkin helpottaa, ku sain käsiini yli sata vuotta vanhan tequilatislaamon, Sauzan, laatukamitsua. Toi perinteinen tequilatalo nimittäin tekee sen verran taagia duunia sarallaan, et ku tota Sauza Gold -eliksiiriä ekaks pitkin hampain maistelin ja sniffailin, niin yllätyksekseni havaitsin diggaavani aineesta. Positiivista efektiä oli omalta osaltaan luomassa kullankeltaisen liemen varsin raikas agave-kasvin tuoksu ja maussa ollut freessi & vaniljainen makeus sekä asiaankuuluva ja laadukkuudesta kertova pehmeys.

En ole mikään tequila-asiantuntija, mut Sauza Goldista vois oppia kyl tykkäämään ja uskon, et tän eksperienssin jälkeen mulle aukeaa ihan uus polku dallattavaks meksikolaisten kaktustisleiden kiehtovan maailman suuntaan… Tequila on siis paljon muutakin ku pedrojen pontikkaa! Ainakin Sauzan kultaliemi pelitti pirun päheesti niin shottina ku drinkkipohjana. Monipuolinen juoma, joka onneksi löytyy handelin hyllystä. Suosittelen antamaan tolle tsäänssin.

Mainokset

Yksi vastaus to “Sauza Tequila Gold – meksikolaista laatutuotetta tarjolla”

  1. Mr. B 06/12/2012 klo 13.52 #

    Harmillista, että 18-kesäisenä hankitut huonot kokemukset tequilasta kestävät monella, myös itselläni, pitkään. Muutama ulkomaalainen ystäväni johdatti minut laatutisleiden maailmaan ja täytyy sanoa, että jo paremmat silver-luokan tequilat ovat nautittavia juomia vanhemmista luokista puhumattakaan. Syytän monien huonoista kokemuksista baarien surkeaa valikoimaa huomioiden, että tequila on yksi suosituimmista shoteista.

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: