Finlandia Vodka Platinum – kirkkaasti luksusta

30 Jou

Eipä ole tällä foorumilla koskaan tullut ruodittua votka-asioita aikaisemmin. Tuo pohjoisen pallonpuoliskon perinnejuomahan on ollut viime vuosina tapetilla EU-säädöksien tiimoilta, kun eteläiset liittolaisemme lobbasivat läpi luvan myydä votkan nimellä kaiken maailman rypälepohjaiset pontikkansa ja muut roskaviinansa. Ite olen edelleen väkevästi sitä mieltä, et kunnon votka pitää tehdä viljasta.

Kunnon votkista kun puhutaan niin mieleen tulee suomalaiselle ensimmäiseksi Finlandia Vodka. Toi suomiviinojen kansainvälinen lippulaiva on pyrkinyt luomaan nahkaansa niin omistajanvaihdoksella kuin uudella designilla ja sehän on maailman suurimpien vodkamarkkinoiden, Venäjän ja Puolan, tuontiykkönen premium-vodkissa. Btw, Rajamäeltä lähti maailmalle viime vuonna yli 27 miljoonaa litraa Finlandiaa!

Finlandi Vodka Platinum (Limited Edition)

Finlandia Vodka Platinum (Limited Edition)

Nyt vientiylpeys on kehittänyt uuden aseen isojen poikien votkasodassa Absolutia, Smirnoffia ja muita jättiläisiä vastaan: Finlandia Vodka Platinumin. Erittäin hyvän vastaanoton saanut superpremium-vodka päätyi myös allekirjoittaneen kouriin ja pakkohan sitä oli haistella ja maistella asiantuntevassa herraseurueessa. Luksustuote joka osa-alueella. Staili flinda, pähee päkitsi ja mikä parasta, pirunmoisen pehmoisen makuista väkijuomaa. En väitä olevani mikään votkaekpertti, mut kyllä tälläkin nokalla ja nielulla tuntee luksustuotteen, ku sitä eteensä saa. Tota herkkua ku olis ollu jo jouluaterialla pakkasessa niin snapsipolitiikka olis voinu olla huomattavasti aktivisempaa ja toi olis kelvannu jopa porukan pahimmillekin nirppanokille. Huikeeta lientä, jota ei voi verratakaan niihin Alkon myydyimpii kirkkaisiin brenkuihin, jotka ton jälkeen maistuvat entistäkin enemmän kynsilakanpositoaineelta. Ja tätä huippukamitsua ei sit kannata drinksuihin läträtä vaan toi pehmeä maku pitää kokea raakana. Eikä tartte edes pakastaa vaan jopa huoneenlämpöisenä stedattuna pelitti tavalla, jota ennen ole kokenut. Hattu päästä tän edessä ja Finlandia soimaan!

P.S. Vinkki uudenvuoden bileisiin: tuote on ollut saatavilla Alkon tilausvalikoimasta jo 5.11 lähtien. Jos siis juhlapaikan brenkkukaapista toi vielä puuttuu niin tiedätte mitä tehdä!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: