Eggenberg – tummaa laageria Takatukkalandiasta

8 Maa

Olin alkeellisen tuotesijoittelun uhri, kun ajauduin nappaamaan maidonhakureissulla lähikaupan kassan viereen roudatusta pinosta pari törppöä tsekkiläistä Eggenberg-bisseä. Paha tota houkutusta oli janoisen matkamiehen vastustaa, etenkin ku sattu olemaan perjantai ja matkalla himaan semihikisistä salitreeneistä.

Niinpä tuli kompensoitua treenin hyöty laskomalla janoisiin ikeniin noi tölkit. Soimaavaa omaatuntoa balsamoin sillä, että tutkiva journalismi vaatii aina hintansa. Eikä toi muutenkaan niin vastenmielinen kokemus ollut, joten vi**uako sitä selittelemään. Hyvin toimi janojuomana, vaik kyl noi Jagr-henkiset takatukat parempaankin pystyvät…

Eggenberg_tumma

Eggenberg, tumma laager (btw, est 1560!)

Tää Eggenberg oli runsaasti, mutta harmittavan lyhytaikaisesti, vaahtoava tumma uus tuttavuus. Kuten tosta kämäsestä kännyfotosta (by allekirjoittanut) näkee niin stydiä väriä piisaa ja sitä riittää aina vaahtoon asti. Döfis tosin paljasti jo ton kyseisen birran isoimman ongelman eli vetisyyden. Joku neropatti on keksinyt väkertää sen 4,2%:n ”vahvuuteen” ja ölppäosastolla toi on aina hälyttävän vähän.

Vaik Eggenbergin maku onkin ensipuraisulla ihan mukiinmenevä niin jälkimaku on sitten sitäkin pliisumpi. Alkuun maistuva, tsekkityylinen kirpakka humala katoaa kitusista ennen, ku ehtii sit kuuluisaa kissa sanomaan. Samalla katoaa myös paahteisuus, jonka etenkin toisvoisi viipyilevän pidempään janoisen sankarin suussa.

Mitään vikaa tossa tuotteessa ei sen kummemmin ole eli se hakkaa esimerkiksi kotimaiset peruslaagerit vaik kädet alhaalla. Onpahan vaan selvästi potentiaalisen hiivanderin vesitetty eli osittain pilattu variaatio. Olis kiva saada tota samaa settiä selvästi stydimpänä versiona. Uskoisin, et se olis just sellaista meininkiä, jota tällaisena pakkaspäivänä olis kliffa ryystää. Nyt tää oli enemmänkin janojuomamainen pikkukiva kokemus, joka sopisi tummuudestaan huolimatta paremmin saunabisseksi tai kesäiselle terdelle.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: