Skiffer Erottaja ja lihanhimon limiitit

20 Maa

Tuli lyötyä pää komeasti seinään, ku Jussi-Pussin kanssa käytiin äijäilemässä Erottajan Skifferissä. Toi jo ravintolaketjuksi (Tahko, Erottaja, Liuskaluoto ja Phuket!) paisunut pizzamesta on yks suosikeistani, ku puhutaan hyvästä lärpäkkeestä eli laadukkaiden raaka-aineiden, rapean pohjan ja maukkaan tomaattikastikkeen pyhästä kolminaisuudesta. Nyt ku ovat jannut saaneet Erottajalle auki uusimman virityksensä niin pakkohan sinne oli mennä testiajolle. Pari kuukautta myöhässä tosin, mut mikäs kiire tässä vapaaherralla valmiissa maailmassa…

Positiivisin mielin siis rynnittiin perjantai-iltana inessiiviin ja skidillä mäihällä saimmekin pöydän selvästi suositusta ja näppärän kompaktin kokoisesta mestasta. Suosion ja vähäisten asiakaspaikkojen yhtälö voi kyl olla aika hankala yhdistelmä asiakkaan kannalta, mut nyt onnistu ku pääs iskee lennosta vapaaseen penkkiin perseensä. (Hyvä et kaltaisemme nälkäiset vanhukset pääsivät heti tsittaa, ku muuten olis voinut mennä ryyppäämisen puolelle, jos olis joutunu kauan baaritiskillä stondailee…) Niinpä pizzanhimoisina karbaaseina ryhdyimmekin välittömästi tavaamaan yyberhouukuttelevaa ja sopivan ytimekästä liuskalistaa. Siinä sivussa hörpittiin tietty bisseä, mitä lienee turha edes sen kummemmin mainita.

Allekirjoittaneelle iski valinnassa vauhtisokeus, enkä snaijannu yhtään skagailla, vaik hinoitsemani Butcher-pizzan sisältöä kuvattiin menussa seuraavalla tavalla: Lihaa! Niinpä meni nälissäni ja armottomassa lihanhimossani ton 18 egen teurastajalätyn tilaamaan. Enpä osannut aavistaa mitä tuleman pitää, vaik näpsäkkä tarjoilijapimu kertoikin täytekavalkadin muodostuvan mm. lampaankareesta, kielileikkeleestä, paahdetusta porsaankyljestä sekä Emmental-juustosta.

Skifferin Butcher-liuska (18 €)

Skifferin Butcher-liuska (18 €)

Aikanaan kun toi lätty pöytään jysähti, niin kyl meinas herrasmiehistelijän leuka pudota rintaan. Armoton ja täysin ennennäkemätön pizza komeili edessäni, ja meinas mennä heti kättelyssä pala kurkkuun. Niin tolkuttomasti lihaa oli liuskalle lastattu, että vastaavaa näkeee lähinnä ruotsinlaivan buffassa, ku rekkakuskit rakentelevat megamättölautasiaan.

Ei siin auttanu muu, ku kaivaa sisäinen neandertalilainen framille ja ryhtyä lihansyöntiin. Aluksi toi skruudaaminen olikin jopa ihan hauskaa touhua, ja mehevät täytteet upposivat napaan kuin veitsi ihmiseen. Jossain vaiheessa tollanen puolimetriä pitkä ovaalilätty, jonka päällä tuntui olevan kilokaupalla köttiä, rupes kuitenkin bulisti tökkii. Tulipa siin aseita kalistellessa mieleen Man vs. Food -töllösarjan kuvottavat food challenge -skabailut, ja niinpä pala palalta nieleminen muuttui työläämmäksi.

Jossain vaiheessa olikin sit pakko nostaa handut pystyyn antautumisen merkiksi. Ei vaan pystyny enemään louhii, vaik mieli olis tehnyt. Pizzassa ei näet ollu mitään vikaa. Rajat vaan tuli vastaan ja liika on aina liikaa. Harmitti oikein nostaa valkoinen lippu salkoon, mut jotain tolkkua pitää meikäläisenkin bakkanaaleissa olla. Joku taagimpi ja nälkäisempi korsto ton voi vetää, mut tällaiselle mikkihiirelle siinä oli liian iso härkä selätettäväksi. Suosittelen kuitenkin ehdottomasti tota miehuuskoetta stedaamaan. Meitsi aikoo tosin ens kerralla tilata listalta jotain muuta… Pavlovin koiramaisesti kuolaa heruttavia vaihtoehtoja Skifferin menulla onneks piisaa!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: