Hiljentyminen Ravintola Lasipalatsin Vorschmackin ääressä – klassikko!

30 Maa

Vedettiin Jugen kanssa parempaa ylle ja käytiin herrasmiehistelemässä klassiseen stailiin Lasipalatsin yläkerran raflassa. Toi stadin keskustan funkkishelmen tokassa kerroksessa oleva legendaarinen Ravintola Lasipalatsi houkutteli meidät tonteille listalla olevan Vorschmackin voimalla. Ja kylläpä kannatti taas paikalla käydä tota Mannerheiminkin lempparipöperöksi kehuttua mahtavuutta maistelemassa.

Vorscmack on aina ollut yksi suosikkiruoistani, ja vaik sitä on varsin iisi (mut hidas) himassa väkertää niin kyl sitä pitää aika-ajoin käydä rafloissakin vetelemässä huiviin. Toi lampaanjauhelihasta kokoon poristeltu ja anjoviksen avulla maustettu herrojen herkku nautitaan yleensä pottumuusin kera, mut Lasipalatsin raflan annoksissa lisukkeena oli mattivanhasmainen uuniperuna. Hyvin pelitti luksusluokan lampaanlihamättö senkin kanssa.

Joku kännykkäfirma vois sponssata mulle sellaisen luurin, jossa olis kunnon kamera! Anyone?

Joku kännykkäfirma vois sponssata mulle sellaisen luurin, jossa olis kunnon kamera! Anyone?

Annos oli kaunis ja lisukkeena olleet punajuuret, maustekurkkubiitit ja smetana olivat laadultaan janan paremmasta päästä. Parasta ateriassa oli kuitenki tumma ja rakeinen liha, joka vei kielen mennessään. Etenkin kun pikkaisen sipaisi paksua smetanaa kylkeen. Avot.

Jos Vorschmack on toistaiseksi tuntematon herkku niin klassikkoannosta (18€) kandee käydä ehdottomasti stedaamassa heti kättelyssä Ravintola Lasipalatsissa. Just nois se kuulu duunata ja pakko sanoo, ettei edes allekirjoittaneen kovan tason himakeittiössä ole ihan samalle tasolle aina päästy. Suosittelen visiittiä tuohon kauniin rakennuksen yläkertaan kaikille hyvän sekä rehellisen ruoan ystäville ja muillekin, jotka osaavat arvostaa menneen ajan herraskaista tunnelmaa.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: