Juttiksen kanaburgeri – kevennetty vaihtoehto perusmättämiselle

2 Tou

Käytiin broidin kanssa appeella Juttutuvassa yks arki-ilta. Oli tullut skruudattua skidisti hevimpi lounas, joten ei ollut ihan intoa tykittää täyslaidallista kupuun enää iltatuimaan. Onneksi öögani bongasivat listalta kevyemmän vaihtoehdon suunnittelemallemme perusburgerisetille. Oli näet tullut uutuutena menua koristamaan kanapurilainen, jonka kera luvattiin tarjota tsatsikia, vuohenjuustoa ja salaattia. Pakkohan se oli tyypata.

 Juttutuvan kanahampurilainen (17,50 €)


Juttutuvan kanahampurilainen (17,50 €)

Burgeri oli just sellainen, jota siihen hetkeen toivoinkin. Kivan näköisen sämpylän välissä oli grillattua broiskufilettä ja sit sitä luvattua vuohenjuustoa tuomassa makua sekä tsatsikia mehevöittämässä pakettia. Hyvä kombo, jota ryyditti raikas ja maukas salaatti. Salaatissa olleet marinoidut punasipulit lämmittivät sydäntä ja komppasivat kliffasti burgerin täytteyden kanssa.

Tota ku raavin naamariin ni kyl oli suu messingillä ja mieli keveänä. Vaikka satsi oli ihan tarpeeksi buli täyttämään magan niin mitään ähkyoloja se ei tarjonnut. Ja hyvä niin. Vaik broidi skidisti neitimäistä safkaamistani disautti niin kyl kannatti toi tilata. Tulen sitä jatkossakin skruudaamaan, sillä sen verran hyvä ja kepeä setitys toi oli. Nasta homma, et Juttis son tollasen tsoissin listallensa lisännyt. Meitsi kiittää!

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: