Dark Skies – pelottelua ja alieneita

27 touko

Kävin pari päivää sitten tsiigaamassa ex tempore -pohjalta Dark Skies -leffan. Pakenin silloinTennarin suojiin, ku sade piiskas stadin katuja ja oli luksustyylisesti pari timmaa leediä. En tiennyt pätkästä mitään ennakkoon, mut lipunmyyjän maininta kauhun & skifin kombosta sai onnenpyörän pysähtymään tolle sektorille.

Dark Skies (2013)

Dark Skies (2013)

Nyt ku on aikaa hieman kulunut ko. pätkän tsiigaamisesta, niin ensisijainen viilinki on se, etten edes muista leffasta paljon mitään. Ainuttakaan jälkeä tai arpea sieluun toi halpismuuvie ei siis jättänyt, vaik ihan siedettävää viihdettä olikin. Ihan onnas jopa ujosti pelottamaan paatunutta katsojaa eli tunnustan snadisti skaganneeni teatterin pimeydessä.

Dark Skies kertoi tarinaa amerikkalaista lähiöperheidyllistä, jota alkoi paranormaalit ilmiöt ravistelemaan, ku ulkoavaruuden örkkimörkit alkoivat pörräämään nurkissa ja uhkaamaan etenkin perheen kakaroiden turvallisuutta. Ei siis mitään, mitä ei olis jo sataan kertaan ennen nähty, mut jotain semifreessiä tos silti oli. Ulkoavaruuden oliot antoi ihan kriippiä painetta ja ahdistusta ydinperheen skidejä kohtaan, ja kohta oli koko perhe keskellä mielenkiintoista psykohelvettiä, josta ei ollut iisiä ulospääsyä tarjolla. Vanhempien ahdinkoon pystyin jopa tällaisena lapsettomana poikamiehenäkin samaistumaan, eli jotain oli ohjaaja (Scott Stewart) ja tuotantoryhmä tehnyt oikein.

Lapsinäyttelijät olivat elokuvassa avainasemassa ja ihan mukiinmenevästi oli Stewart saanut perheeen skloddit roolinsa suorittamaan. Eikä ollut muistakaan pääosanäyttelijöistä pahaa sanotavaa ja yhden sivuosan hoitanut, legendaarinen J.K. Simmons (mm. Oz & True Grit) oli taas mies paikallaan.

Jos siis kaipaat elämään jännitystä ja sul on vajaat pari tuntia luppoaikaa, niin kyl toi kandee käydä väijymässä. Saapa oman elämän realiteetit kohdilleen ja hiffaa, et huonomminkin vois mennä…

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: