Elysium – tylsää perus-scifiä bulilla budjetilla

3 Lok

Kummipoika sai kunnian valita leffan ja niin sitä päädyttiin Tennariin jonottamaan flaboja Matt Damonin tähdittämään Elysium-tieteiselokuvaan. Aika pitkään toi tekele jo on stadin saleissa pyörinyt ja nyt sit päätyny aika snadille kankaalle… kasisalissa siis kökötettiin… Mut hyvinhän toi valinta ja plaseeraus mulle maistu, ku aika vahvasti myös scifin puolesta tulee liputettua. On aina nautinto paeta koleaa (syys)todellisuutta mielikuvituksellisiin maailmoihin ja kiehtovien tulevaisuudenvisioiden äärelle…

elysium-posterTaas kerran mentiin Hollywoodin perus-tieteisleffakaavan mukaan eli alkuasetelma oli upea ja visio puettu komeisiin kulisseihin. Fyrkkaa oli siis poltettu taagilla roviolla ja taustaduunia tehty isolla handulla. Mut sit koko komea perussetti vesitettiin liimaamalla päälle rutosti rytistelyä ja unohtamalla upeasti duunattu skenaario. Miks tää aina menee näin? Prkl.

Ei auttanut tätä leffaa kuivalle maalle edes takuuduunia aina paiskova Matt Damon tai supersöpöllä lärvillä siunattu Alice Braga. Olipa mukaan saatu houkuteltua vanha kunnon Jodie Fosterkin, tosin aika ohkaseen ja vähäpätöiseen pahisrooliin… Fiddu jos tosta megabudjetista olis lohkastu edes snadi siipale kässärin hiomiseen ja mukaan oli saatu sit vaik Mr. Cruisen viimeisimmän scifistely, Oblivionin kässärin twistiä niin hyvähän toi raina olis ollu. Nyt mentiin niin kuluneella ladulla koko matka ja samalla sit räjäyteltiin, lyötiin ja rynnittiin sen verran puuduttavasti, et hittoako sitä varten oli tarvinnut noin huikeat tulevaisuudenvisiot rakennella ja graafista osastoa kuormittaa… Ihan ajan ja energian hukkaa, sanon ma. Ugh.

Mainokset

Samaa vai eri mieltä? Sana on vapaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: